2 Ocak 2015 Cuma

Yerinde koltuk ve Yatak Yıkama

Yerinde Koltuk Yıkama

Oturduğunuz koltuklar kimine göre bir hayat tarzını kimine göre yaşam kalitesini yansıtır. Koltuk ve sandalyeler yıkama fırçalama püskürtme ve emme sistemi ile temizlenir. Ata temizlik firması olarak, Koltuk yıkama işlemi öncesinde Buharlı temizlik sistemiyle koltuk kılıflarının duruma göre sulu ve ya kuru buhar uygulaması yapılarak koltukların dezenfekte edilmesi sağlanır. Buharlı koltuk dezenfekte işleminin bir diğer faydası ise koltuk ve diğer oturma gruplarının içerisine işlemiş kötü kokuların yok edilmesinde büyük bir etkisi vardır.  Koltuk yıkama, Sandalye YıkamaKanepe yıkama ve diğer oturma gruplarında da aynı temizlik uygulaması yapılmaktadır.

Yatak yıkama

Yerinde yatak yıkama işlemlerinde de koltuk yıkamadaki aynı uygulama yapılmaktadır lakin yataklar koltuklara nazaran daha hassas olduğundan, yataklara daha az köpüklü yıkama uygulaması yapılmalıdır. Koltuk yıkama ve yatak yıkama konusunda profesyonel çözümler üreten firmamızın en çok dikkat ettiği hususların başında temizlik ürünleri yani kimyasallar gelmektedir. Koltuk yıkama ve yatak yıkama hizmetlerinde kullandığımız malzemeler kesinlikle yatak ve oturma gruplarına zarar verecek ağır kimyasallar değillerdir.

Nasıl Yıkanır?

Koltuklar ve yataklara kuru ve ya sulu buhar tutulur. ( 120 - 170 santigrat sıcaklık derecesi ) Koltukları yıkmadan önce lekelere özel kimyasallarla çıkarılır. Yumuşak bir fırça ve sünger  ile koltuklar ve yataklar yıpratmadan şampuanlı su ile fırçalanır.Fırçalanma yapılırken oluşan kirli su profesyonel çift motorlu vakumlu makine ile emdirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder